Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g19kcal2.2g0g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g7g24kcal0.9g4.7g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Persilja1.4g0.2kcal0g0g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta1.2g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2.3g0.6kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g128kcal8.8g10.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko44g64kcal4.4g5.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal2.2g2.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g144kcal9.9g11.9g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401