Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.7kcal0.6g0.2g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5g14kcal1.5g0g0.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g10g16kcal0.2g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g121kcal11g1.2g8.2g0.4g
Valittu annoskoko45g60kcal5.5g0.6g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal2.8g0.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.4g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667