Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 9g29kcal0.8g5.4g0.3g0.9g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g4.4g7kcal1g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g6.3g20kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g196kcal12.6g10.8g11g1.8g
Valittu annoskoko45g98kcal6.3g5.4g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal3.2g2.7g2.8g0.5g
Arvot/100g100g220kcal14.1g12.1g12.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568