Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 6.3g12kcal1.7g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä 6.3g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g7.3g3.1kcal0.7g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.8kcal0.9g0.5g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.4g22kcal2.5g0.2g1.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]2.5g10kcal0.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g145kcal16.4g2g8.4g0g
Valittu annoskoko45g73kcal8.2g1g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna22g36kcal4.1g0.5g2.1g0g
Arvot/100g100g163kcal18.4g2.2g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716