Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g7.7g28kcal0.6g6.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell10g10kcal2.3g0g0g0g
Pesto rosso1.4g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Findus thai wokkivihannekset10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g99kcal6.2g14g1.4g0.8g
Valittu annoskoko45g49kcal3.1g7g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal1.6g3.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g111kcal7g15.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823