Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%2.9g2.5kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 7g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g94kcal6.4g3.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko44g47kcal3.2g1.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.6g0.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.2g4.1g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267