Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 9g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g101kcal7.8g5.6g5g0.2g
Valittu annoskoko45g50kcal3.9g2.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal2g1.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598