Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl16g55kcal2.2g0.1g5g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g6.1g4.7kcal0.3g0.7g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.4g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g159kcal5.4g2.8g13.6g0.4g
Valittu annoskoko45g80kcal2.7g1.4g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal1.4g0.7g3.4g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.1g3.1g15.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940