Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)15g3.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g35kcal3.2g2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko45g18kcal1.6g1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.8g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.2g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139