Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g19g53kcal2.6g0.1g4.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1.7g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g161kcal6.4g5.4g12.6g0.4g
Valittu annoskoko45g81kcal3.2g2.7g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal1.6g1.4g3.2g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.2g6g14.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982