Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g19kcal1.5g0g1.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa6.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.4g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g94kcal5.6g2.8g6.6g1g
Valittu annoskoko45g47kcal2.8g1.4g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.4g0.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6.3g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148