Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g7.5g11kcal1.4g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g3.8g4.1kcal0.4g0.2g0.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%1.9g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g54kcal5g2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko45g27kcal2.5g1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.3g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g60kcal5.6g2.2g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019