Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puuroriisi1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%8.2g11kcal1.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g44kcal4g3.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko45g22kcal2g1.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal1g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432