Helppo lohi-pinaattikeitto

HELPPO LOHI-PINAATTIKEITTO
(4 annosta)

Ainekset:

7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 ps (500 g) Pirkka perunasipulisekoitusta (pakaste)
1/2 ps (à 150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
1 pkt (300 g) kirjolohisuikaleita (sis.

suolaa 1 %)
3 dl maitoa
ripaus mustapippuria
(suolaa)

1. Kiehauta vesi kattilassa.

Lisää joukkoon liemikuutio, perunasipulisekoitus ja pinaatti.

Keitä noin 4 minuuttia.

2. Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.

3. Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla.

Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 357 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kirjolohisuikale (Pirkka)6.3g15kcal1.1g0g1.1g0g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 6.3g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 3.8g2.6kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g57kcal4.2g3.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko45g29kcal2.1g1.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.1g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.7g4.3g2.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99185