Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.7g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle7.5g10kcal0.5g1.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g132kcal13.2g3.8g7g0.8g
Valittu annoskoko45g66kcal6.6g1.9g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g33kcal3.3g1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g147kcal14.8g4.3g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630