Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g57kcal4.6g2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko45g28kcal2.3g1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.2g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.2g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080