Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.2g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kevytmaito (Valio)5.2g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.2g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g109kcal7.2g2g8g1.2g
Valittu annoskoko45g55kcal3.6g1g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal1.8g0.5g2g0.3g
Arvot/100g100g122kcal8.1g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690