Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g13g48kcal0.7g4g3.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.2g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.2g8.3kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 3.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g188kcal6.2g10g13.4g1g
Valittu annoskoko45g94kcal3.1g5g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g47kcal1.6g2.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g211kcal7g11.2g15g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905