Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g12g9kcal0.3g0.1g0.9g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g48kcal1.4g2.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko45g24kcal0.7g1.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g12kcal0.4g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612