Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka5.2g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 21g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g83kcal8.8g9.4g0.8g0.8g
Valittu annoskoko45g41kcal4.4g4.7g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g21kcal2.2g2.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal9.8g10.5g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566