Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai14g52kcal0.7g4.5g3.5g0.3g
Pinaattipakaste 150g5.3g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.3g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7g21kcal1.3g0.1g1.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.8g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7g6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g195kcal7g10.4g14.2g1.2g
Valittu annoskoko45g98kcal3.5g5.2g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal1.8g2.6g3.6g0.3g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.6g15.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218