Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen21g27kcal3.6g0.4g1.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g7g1kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g12g32kcal1.3g5.6g0.4g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 4.7g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g127kcal10.2g12.4g4.6g0g
Valittu annoskoko45g63kcal5.1g6.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal2.6g3.1g1.2g0g
Arvot/100g100g142kcal11.4g13.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902