Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka1.9g7.3kcal0.1g1.5g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g69kcal4.2g6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko45g34kcal2.1g3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.1g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.7g6.7g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339