Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)5.6g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g2.1g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 5.6g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g4.2g12kcal0.8g0g1g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g124kcal10.8g4.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko45g62kcal5.4g2.2g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal2.7g1.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.1g4.9g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706