Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g13g44kcal0g10.6g0g0.4g
Kananmuna kuoreton13g18kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g3.1g1.9kcal0.3g0.2g0g2.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.9g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 4.7g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g261kcal4.4g34g11.2g5.4g
Valittu annoskoko45g130kcal2.2g17g5.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna22g65kcal1.1g8.5g2.8g1.4g
Arvot/100g100g292kcal4.9g38g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323