Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Viinietikka balsami4.7g1.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow9g84kcal0g0g9.4g0g
Silakkafilee 28g40kcal4.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g271kcal9g4.4g23.8g0g
Valittu annoskoko45g136kcal4.5g2.2g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna23g68kcal2.3g1.1g6g0g
Arvot/100g100g301kcal10g4.9g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794