Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g47g182kcal0.1g45.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g2398kcal47.4g302.8g109g15.6g
Valittu annoskoko440g1199kcal23.7g151.4g54.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna220g600kcal11.9g75.7g27.3g3.9g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257