Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai60g210kcal7.2g42.6g1.3g1.8g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Banaani, kuorittu 148g129kcal1.6g27.1g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g2688kcal31.4g352g127.2g9g
Valittu annoskoko440g1344kcal15.7g176g63.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna220g672kcal7.9g88g31.8g2.3g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586