Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai86g302kcal10.3g61.2g1.8g2.6g
Sokeri 85g343kcal0g84.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g29kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)66g37kcal5.6g3.3g0.1g0g
Pätkis, 18g36g176kcal1.3g21.8g9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Taloussuklaa, Fazer33g171kcal1.3g18.6g9.9g1.8g
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g3258kcal55.6g387.4g164g13.6g
Valittu annoskoko440g1629kcal27.8g193.7g82g6.8g
Annoskoko puolitettuna220g815kcal13.9g96.9g41g3.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319