Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g312g921kcal46.8g0g81.1g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g62g23kcal0.6g3.9g0.1g1.7g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g62g15kcal1.2g2.2g0.1g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1916kcal97.2g12.2g162.6g3.4g
Valittu annoskoko440g958kcal48.6g6.1g81.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna220g479kcal24.3g3.1g40.7g0.9g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624