Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 136g174kcal29.4g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g63g25kcal0.6g5.1g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow125g50kcal2.6g8.5g0.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g10g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g540kcal67.2g34.6g14g9.2g
Valittu annoskoko440g270kcal33.6g17.3g7g4.6g
Annoskoko puolitettuna220g135kcal16.8g8.7g3.5g2.3g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248