Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore250g70kcal1.5g14g0.5g6.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g63g24kcal2.1g1.9g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g650kcal29.6g35.4g41.4g12.6g
Valittu annoskoko440g325kcal14.8g17.7g20.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna220g162kcal7.4g8.9g10.4g3.2g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727