Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 138g40kcal1.3g6.2g0.6g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g25g80kcal13g7g0.1g4g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss38g116kcal9g0.3g8.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana881g887kcal88g41.8g39.8g17.2g
Valittu annoskoko440g444kcal44g20.9g19.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna220g222kcal22g10.5g10g4.3g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315