Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1600g2560kcal304g0g144g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Curry Paste red, Aroy-D60g62kcal2.4g8.4g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 320g54kcal6.7g0.6g1g7.7g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow400g200kcal1.6g48g0.4g0g
Flora culinesse20g148kcal0g0g16.4g0g
Fraiche 5% Valio400g360kcal16g30.4g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Kookosmaito 320g666kcal6.5g9g68.3g1.6g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g8796kcal699.8g321.8g507.6g37.2g
Valittu annoskoko4400g4398kcal349.9g160.9g253.8g18.6g
Annoskoko puolitettuna2200g2199kcal175g80.5g126.9g9.3g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586