Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 345g3046kcal0g0g344.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2090g7170kcal212.9g1462.8g25.1g73.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 230g1631kcal1.7g0.9g183.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g12g36kcal1.3g7.8g0.8g3.2g
Sokeri 195g792kcal0g195g0g0g
Kananmuna kuoreton 253g360kcal31.6g0.8g25.9g0g
Hiiva 115g86kcal15.1g1.3g0.5g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 574g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 574g262kcal17.2g27.6g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g26767kcal559.6g3392.4g1178.2g168.4g
Valittu annoskoko4400g13383kcal279.8g1696.2g589.1g84.2g
Annoskoko puolitettuna2200g6692kcal139.9g848.1g294.6g42.1g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070