Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1202g661kcal19.2g158.4g2g10.2g
Kananmuna kuoreton 1763g2515kcal220.4g5.3g180.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 112g992kcal0g0g112.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 481g1094kcal24.3g84.3g67.7g27.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g240g866kcal55.3g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g12494kcal649.8g538.4g871.2g91.2g
Valittu annoskoko4400g6247kcal324.9g269.2g435.6g45.6g
Annoskoko puolitettuna2200g3123kcal162.5g134.6g217.8g22.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675