Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2000g1619kcal31.4g336.6g1g60g
Paprika, punainen800g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g800g1360kcal12.8g16.8g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g6930kcal176.8g811.6g285.2g192g
Valittu annoskoko4400g3465kcal88.4g405.8g142.6g96g
Annoskoko puolitettuna2200g1733kcal44.2g202.9g71.3g48g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462