Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman2000g1840kcal348g8g40g0g
Oivariini vähärasv. 12g60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Vehnäjauho, sunnuntai80g280kcal9.6g56.8g1.7g2.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Viini, punaviini1000g700kcal3g19g0g0g
Herkkusieni700g105kcal16.1g4.2g3.5g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g7001kcal770.4g240.2g182g51.8g
Valittu annoskoko4400g3501kcal385.2g120.1g91g25.9g
Annoskoko puolitettuna2200g1750kcal192.6g60.1g45.5g13g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491