Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g2803g5327kcal504.6g0g364.4g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g15g37kcal0.9g1.2g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.4g0.6g1.9g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g20g76kcal0.2g18.4g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka27g22kcal0.9g5.1g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g11390kcal1029.6g141.4g737.8g9.6g
Valittu annoskoko4400g5695kcal514.8g70.7g368.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna2200g2848kcal257.4g35.4g184.5g2.4g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215