Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1503g1954kcal315.7g0g60.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g251g45kcal2.5g8.8g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)251g727kcal57.6g3.3g52.6g0g
Siitakesieni 251g67kcal4.5g6.3g0.8g8.3g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)331g628kcal4.6g6g66.2g14.6g
Paprika punainen 501g147kcal4.7g22.6g2g9.5g
Maustekurkku251g41kcal1.8g7.5g0.3g4.5g
Kuohukerma,valio,2dl752g2556kcal15g22.6g263.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 251g977kcal5.3g5.5g105.2g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g15156kcal824.8g165.6g1198.4g73.8g
Valittu annoskoko4400g7578kcal412.4g82.8g599.2g36.9g
Annoskoko puolitettuna2200g3789kcal206.2g41.4g299.6g18.5g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236