Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Peruna, keskikokoinen 60g601g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Pestokastike, yrttikastike 150g734kcal12.3g2.1g75g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)901g1171kcal162.1g19.8g54.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8808g5692kcal427.2g264.6g325.4g61g
Valittu annoskoko4404g2846kcal213.6g132.3g162.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna2202g1423kcal106.8g66.2g81.4g15.3g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794