Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Sipulikuutiot rainbow30g3kcal0.5g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1500g525kcal15g97.5g7.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa750g600kcal33.7g97.5g7.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa450g1350kcal103.5g0g103.5g0g
Basilika, tuore150g60kcal4.6g7.5g1.2g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8808g5668kcal335.2g488.8g251.6g33.6g
Valittu annoskoko4404g2834kcal167.6g244.4g125.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna2202g1417kcal83.8g122.2g62.9g8.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511