Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 318g453kcal39.7g1g32.6g0g
Maito, Ykkös1999g820kcal66g96g20g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras750g2624kcal101.2g491.8g21.7g45g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 284g93kcal1.8g15.8g0.6g7.2g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g800g1024kcal119.1g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8808g10636kcal661.2g1229.8g350.6g111.6g
Valittu annoskoko4404g5318kcal330.6g614.9g175.3g55.8g
Annoskoko puolitettuna2202g2659kcal165.3g307.5g87.7g27.9g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651