Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1600g336kcal52.8g30.4g0g40g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2000g340kcal32g44g4g38g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g448g1254kcal85.1g0.1g98.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8816g9084kcal348.4g151.8g790.6g156g
Valittu annoskoko4408g4542kcal174.2g75.9g395.3g78g
Annoskoko puolitettuna2204g2271kcal87.1g38g197.7g39g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584