Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)45g86kcal5.4g10.5g2.1g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g150g225kcal24g6g12g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kalaliemi Maggie, annos 5g3.7g10kcal0.4g0.9g0.5g0g
Ruohosipuli, tuore37g10kcal0.5g1.4g0.2g0.4g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g806kcal72.2g56.8g30.4g7.4g
Valittu annoskoko441g403kcal36.1g28.4g15.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna220g202kcal18.1g14.2g7.6g1.9g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676