Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g161g97kcal2.4g21g0.2g1.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 150g244kcal42g0g8.3g0g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g780kcal92.6g55g19.2g8.2g
Valittu annoskoko441g390kcal46.3g27.5g9.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna221g195kcal23.2g13.8g4.8g2.1g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301