Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 175g49kcal1.9g7.5g0.3g3.6g
Sianliha keskiarvo 131g287kcal24g0g21.4g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 66g256kcal1.4g1.4g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1320kcal56.6g24.6g108.8g11.4g
Valittu annoskoko441g660kcal28.3g12.3g54.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna221g330kcal14.2g6.2g27.2g2.9g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824