Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow223g234kcal17.4g40.1g1.1g22.3g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]61g206kcal7.3g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g965kcal53.4g95.2g48g50g
Valittu annoskoko441g483kcal26.7g47.6g24g25g
Annoskoko puolitettuna221g241kcal13.4g23.8g12g12.5g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503