Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 280g177kcal8.4g13.4g9.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta91g328kcal11.8g63.7g1.9g3.2g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1287kcal56g154.6g47.4g6.4g
Valittu annoskoko441g643kcal28g77.3g23.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna221g322kcal14g38.7g11.9g1.6g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356