Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g292g199kcal4.7g43.5g0.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow18g24kcal1.3g2.1g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)58g50kcal0.6g2g4.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)29g76kcal7.6g0.4g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g696kcal28.4g96g21g0g
Valittu annoskoko441g348kcal14.2g48g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna221g174kcal7.1g24g5.3g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438